Eski Kaşar Nasıl Muhafaza Edilir?

26-11-2019 00:58
Eski Kaşar Nasıl Muhafaza Edilir?
Tarafımıza en çok sorulan sorulardan biri satın aldığınız Kars kaşarının nasıl muhafaza edilmesi gerektiği yönünde. Dayanıklılığı ve uzun raf ömrüyle bilinen Kars kaşarı yanlış muhafaza teknikleri sebebiyle kısa sürede bozulabilmektedir. İşte tam da bu sebeple doğru saklama koşullarını paylaştık.
 
Eski kaşar peyniri saklanırken asla ama asla buzluk ya da derin dondurucuya koymayın. Onun yerine eski kaşar peynirini saklamak için buzdolabının sebzelik veya daha az soğuk olan bir bölümünde saklamanız çok daha uygun olacaktır.
 
Eski kaşar peynirinin kurumasını önleyebilmek için havlu kağıt ile sardığınız eski kaşar peynirini buzdolabı poşetlerine ağzı sıkı bir şekilde kapalı olarak koymanız yeterli olacaktır. Kağıt havlu kaşar peynirinin nemini alacak ve buzdolabı poşeti de peynirin hava ile temasını kesmek sureti ile kaşar peynirinin çok daha uzun bir süre boyunca bozulmaksızın saklanmasını sağlayacaktır.

Eski kaşar peynirinin daha iyi bir şekilde korunmasını sağlamak için ambalaj malzemesine iyice sarın ve kapaklı bir kapta tutarak buzdolabında saklayın. Kaşar peyniri gibi uzun ömürlü olan peynirleri isterseniz sülfürlü bir kağıda sarmak sureti ile çok daha uzun süre boyunca muhafaza edebilirsiniz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.