Cennet Hurması, sonbaharda olgunlaşmaya başlar.
Trabzon Hurması, Cennet Elması, Cennet Hurması olarak da bilinir.
Meyveler tam olgunlaşmamışken (koyu turuncu renge dönmeden) toplanır ve kabukları soyulur.
Saplarından iple bağlanıp güneşte kuruyacak şekilde asılır.
3-4 hafta sonra Cennet Hurması Kuruları yemeye hazır hâle gelir.
A, B1, B2, B3 ve C vitaminlerini içerir aynı zamanda bol miktarda askorbik asit ve fenolik bileşenlerden oluştuğu için antioksidan olma özelliği de taşır.
Cennet Hurmasının buruk tadı da içerdiği fenolik bileşenlerden gelir.
Lifli bir yapıya sahiptir.
Kansızlığa iyi gelir, yüksek tansiyon ve kolesterolü düşürür, kalp ve damar sağlığını korumada bir kalkan görevi üstlenir.
Cennet Hurması 1000 g
Cennet Hurması, sonbaharda olgunlaşmaya başlar.
Trabzon Hurması, Cennet Elması, Cennet Hurması olarak da bilinir.
Meyveler tam olgunlaşmamışken (koyu turuncu renge dönmeden) toplanır ve kabukları soyulur.
Saplarından iple bağlanıp güneşte kuruyacak şekilde asılır.
3-4 hafta sonra Cennet Hurması Kuruları yemeye hazır hâle gelir.
A, B1, B2, B3 ve C vitaminlerini içerir aynı zamanda bol miktarda askorbik asit ve fenolik bileşenlerden oluştuğu için antioksidan olma özelliği de taşır.
Cennet Hurmasının buruk tadı da içerdiği fenolik bileşenlerden gelir.
Lifli bir yapıya sahiptir.
Kansızlığa iyi gelir, yüksek tansiyon ve kolesterolü düşürür, kalp ve damar sağlığını korumada bir kalkan görevi üstlenir.
Cennet Hurması, sonbaharda olgunlaşmaya başlar.
Trabzon Hurması, Cennet Elması, Cennet Hurması olarak da bilinir.
Meyveler tam olgunlaşmamışken (koyu turuncu renge dönmeden) toplanır ve kabukları soyulur.
Saplarından iple bağlanıp güneşte kuruyacak şekilde asılır.
3-4 hafta sonra Cennet Hurması Kuruları yemeye hazır hâle gelir.
A, B1, B2, B3 ve C vitaminlerini içerir aynı zamanda bol miktarda askorbik asit ve fenolik bileşenlerden oluştuğu için antioksidan olma özelliği de taşır.
Cennet Hurmasının buruk tadı da içerdiği fenolik bileşenlerden gelir.
Lifli bir yapıya sahiptir.
Kansızlığa iyi gelir, yüksek tansiyon ve kolesterolü düşürür, kalp ve damar sağlığını korumada bir kalkan görevi üstlenir.