Ürün Bilgisi
Kavılca unu, ülkemizde yetiştirilen genetiği korunmuş son iki buğday türünden biridir. Kars ilinin serin iklimi, yüksek rakımı (minimum 1700 metre), yaz yağışları, kar suyu ile yoğrulması ve organik tarım için uygun topraklarda yetişmesi, kavılca ununun özgün aroma, tat ve kalite özelliklerine katkıda bulunur. Atalık kavılca tohumlarından elde edilen buğday, taş değirmenlerde tam buğday, katkısız ve koruyucusuz bir şekilde üretilir.
Kavılca unu, ekmek ve hamur işlerinde kullanılabilecek önemli bir temel gıda maddesidir. Genetiği bozulmamış yapısıyla sağlığa olumlu etkileri olabilir. Normal unlara göre 1,5 kat daha zengin olan kavılca unu, vitamin ve mineral kombinasyonu açısından dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, sağlıklı beslenmeye önem verenler için ideal bir tercih olabilir.
Kavılca unu, ekmek ve hamur işlerinde kullanılabilecek önemli bir temel gıda maddesidir. Genetiği bozulmamış yapısıyla sağlığa olumlu etkileri olabilir. Normal unlara göre 1,5 kat daha zengin olan kavılca unu, vitamin ve mineral kombinasyonu açısından dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, sağlıklı beslenmeye önem verenler için ideal bir tercih olabilir.
Yorumlar (0)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
kavılca Unu 1000 g
154,00 TL
14:00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Ürün Bilgisi
Kavılca unu, ülkemizde yetiştirilen genetiği korunmuş son iki buğday türünden biridir. Kars ilinin serin iklimi, yüksek rakımı (minimum 1700 metre), yaz yağışları, kar suyu ile yoğrulması ve organik tarım için uygun topraklarda yetişmesi, kavılca ununun özgün aroma, tat ve kalite özelliklerine katkıda bulunur. Atalık kavılca tohumlarından elde edilen buğday, taş değirmenlerde tam buğday, katkısız ve koruyucusuz bir şekilde üretilir.
Kavılca unu, ekmek ve hamur işlerinde kullanılabilecek önemli bir temel gıda maddesidir. Genetiği bozulmamış yapısıyla sağlığa olumlu etkileri olabilir. Normal unlara göre 1,5 kat daha zengin olan kavılca unu, vitamin ve mineral kombinasyonu açısından dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, sağlıklı beslenmeye önem verenler için ideal bir tercih olabilir.
Kavılca unu, ekmek ve hamur işlerinde kullanılabilecek önemli bir temel gıda maddesidir. Genetiği bozulmamış yapısıyla sağlığa olumlu etkileri olabilir. Normal unlara göre 1,5 kat daha zengin olan kavılca unu, vitamin ve mineral kombinasyonu açısından dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, sağlıklı beslenmeye önem verenler için ideal bir tercih olabilir.
Yorumlar (0)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Kavılca unu, ülkemizde yetiştirilen genetiği korunmuş son iki buğday türünden biridir. Kars ilinin serin iklimi, yüksek rakımı (minimum 1700 metre), yaz yağışları, kar suyu ile yoğrulması ve organik tarım için uygun topraklarda yetişmesi, kavılca ununun özgün aroma, tat ve kalite özelliklerine katkıda bulunur. Atalık kavılca tohumlarından elde edilen buğday, taş değirmenlerde tam buğday, katkısız ve koruyucusuz bir şekilde üretilir.
Kavılca unu, ekmek ve hamur işlerinde kullanılabilecek önemli bir temel gıda maddesidir. Genetiği bozulmamış yapısıyla sağlığa olumlu etkileri olabilir. Normal unlara göre 1,5 kat daha zengin olan kavılca unu, vitamin ve mineral kombinasyonu açısından dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, sağlıklı beslenmeye önem verenler için ideal bir tercih olabilir.
Kavılca unu, ekmek ve hamur işlerinde kullanılabilecek önemli bir temel gıda maddesidir. Genetiği bozulmamış yapısıyla sağlığa olumlu etkileri olabilir. Normal unlara göre 1,5 kat daha zengin olan kavılca unu, vitamin ve mineral kombinasyonu açısından dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, sağlıklı beslenmeye önem verenler için ideal bir tercih olabilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!