Blog Etiketleri

Yemeklerin Üzerine Lezzet Tozu: Kaşar Peyniri

Kaşar peyniri inek, keçi veya koyun sütünden yapılabilen ve genelde sarı renkli sert bir peynir türü olarak tanımlanmaktadır. Taze kaşar üretildikten kısa bir müddet sonra tüketilmektedir.

Devamı
23/06/2022 14:44

Sofraların Vazgeçilmezi Göle Kaşarı

Göle Kaşarı neden dogal? Özellikle Tüm süt ürünlerimiz doğal beslenen yayla hayvanlarından elde edilen sütlerle üretiliyor, içerisine doğasına aykırı olan hiçbir katkı eklemiyoruz.

Devamı
28/10/2020 17:40

Kahvaltının Vazgeçilmez Lezzeti Taze Kaşar

Kaşar peynir taze ve eski olarak ikiye ayrılmaktadır. Her iki peynir çeşidi de yüksek besin değerine sahip olsa da genel olarak taze kaşar tüketimi önerilmektedir.

Devamı
09/01/2020 12:32
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.