Blog Etiketleri
Yemeklerin Üzerine Lezzet Tozu: Kaşar Peyniri
Kaşar peyniri inek, keçi veya koyun sütünden yapılabilen ve genelde sarı renkli sert bir peynir türü olarak tanımlanmaktadır. Taze kaşar üretildikten kısa bir müddet sonra tüketilmektedir.
Sofraların Vazgeçilmezi Göle Kaşarı
Göle Kaşarı neden dogal? Özellikle Tüm süt ürünlerimiz doğal beslenen yayla hayvanlarından elde edilen sütlerle üretiliyor, içerisine doğasına aykırı olan hiçbir katkı eklemiyoruz.
Kahvaltının Vazgeçilmez Lezzeti Taze Kaşar
Kaşar peynir taze ve eski olarak ikiye ayrılmaktadır. Her iki peynir çeşidi de yüksek besin değerine sahip olsa da genel olarak taze kaşar tüketimi önerilmektedir.